Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه کالاهای احتکاری کشف شده تنها ۲ درصد تقاضای بازار را تشکیل می‌دهند،گفت: بهترین راهکار برای توزیع کالاهای اساسی استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها و ایجاد زیرساخت‌های انفورماتیک است.
  معصومه آقاپور علیشاهی درباره تاثیر توزیع کالاهای احتکاری بر قیمت‌ها گفت: ثبات نرخ ارز و جلوگیری از ایجاد تلاطم راهکارهای اصلی رفع نابسامانی‌های موجود و بهبود وضعیت معیشتی مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی افزود: کالاهای احتکاری کشف شده تنها ۲ درصد تقاضای بازار را تشکیل می‌دهند بنابراین بایستی با ثبات نرخ ارز قیمت کالاها در بازار را سامان داد.

وی با اشاره به راهکارهای لازم برای حفظ ثبات قیمت‌ها، بیان کرد: باید نحوه واردات کالاهای اساسی با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و توزیع یارانه به اقشار ضعیف جامعه مورد بررسی قرار گیرد. همچنین سازوکارهایی مانند تعریف کارت رفاه، شناسایی اقشار ضعیف جامعه و ایجاد زیرساخت‌های مناسب شبکه توزیع از اهمیت بسیار برخوردار است.

راهکار مناسب برای توزیع کالاهای اساسی
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: بهترین راهکار برای توزیع کالاهای اساسی استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها و ایجاد زیرساخت‌های انفورماتیک است تا بتوان از این طریق کالاها را رهگیری کرد در حال حاضر باید تمام تلاش خود را به کاربریم تا ثبات بازار حفظ شود.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در تهران روزانه ۳۰ تن گوشت قرمز مصرف می‌شود بنابراین توزیع ۲ درصد کالای احتکاری در این وضعیت تاثیر چندانی در ساماندهی بازار ندارد. باید امنیت و ثبات نسبی که در حال حاضر به بازار تزریق شده ادامه داشته باشد در غیر این صورت اگر بازار ارز بی‌ثبات شود کالای اساسی به هر میزان که برای شب عید تدارک دیده شود جوابگوی نیاز مردم نیست .

ذخیره سازی کالاهای اساسی موردنیاز شب عید  
وی درباره کالاهای اساسی موردنیاز شب عید، عنوان کرد: اگرچه اقداماتی برای تامین کالاهای مورنیاز مردم در ماه پایانی سال انجام شده اما نیاز است امنیت و ثبات نسبی که در حال حاضر به بازار تزریق شده ادامه داشته باشد در غیر این صورت اگر بازار ارز بی‌ثبات شود کالای اساسی به هر میزان که برای شب عید تدارک دیده شود جوابگوی نیاز مردم نیست چراکه تقاضای مازاد و تورم روانی ایجاد خواهد شد.

گردانندگان بازار سیاه با ایجاد تورم روانی باعث بی‌ثباتی بازار می‌شوند
نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش سوداگران در بی‌ثباتی بازار، یادآور شد: گردانندگان بازار سیاه سوداگران هستند که با ایجاد تورم روانی و کاذب بی‌ثباتی را به بازار تزریق می‌کنند.

منبع: خبرآنلاین

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۱۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • ثبات قیمت دلار و سکه ادامه دارد
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد