Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-08@23:43:05 GMT

سامانه هوشمند عرضه کالاهای اساسی (مهتا) چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۶۱۲۱۶

معاون اقتصادی اتاق تعاون ایران با اشاره به راه اندازی سامانه مدیریت هوشمند توزیع کالاهای اساسی گفت: این سامانه به زودی برای اعضای تعاونی های کارگران، کارمندان و فرهنگیان آغاز به کار می‌کند.

محمد علی ضیغمی در گفتگو با مهر، درباره زمان آغاز به کار سامانه مدیریت هوشمند توزیع کالاهای اساسی (مهتا) که اخیراً توسط اتاق تعاون ایران رونمایی شد، اظهار داشت: سامانه از نظر طراحی و مسائل فنی و پشتیبانی نهایی شده و آماده بارگذاری و اجرا است اما آغاز فعالیت آن برای اقشار مختلف جامعه منوط به تصمیم در سطح دولت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سامانه مدیریت هوشمند توزیع کالاهای اساسی برای کمک به توزیع و مدیریت توزیع در حوزه کالاهای مد نظر دولت است، افزود: به همین دلیل قدری تامل کردیم تا با تصمیم دولت کالاهای مورد نظر پس از بررسی، از طریق این سامانه توزیع شوند.

معاون اقتصادی اتاق تعاون ایران ادامه داد: البته سازمان جامع تجارت نیز ظرفیت های رصد و پایش کالاها را دارد که در مراحل اجرایی شدن است اما در سامانه «مهتا» فقط بحث رصد و پایش نیست، بلکه یک ابزار مناسب مدیریت پذیر و نظارت پذیر برای شبکه توزیع کالاها است و به لحاظ مسئولیتی که حوزه تعاون در بخش های اجتماعی و اقتصادی دارد و در شرایط سخت باید در کنار بخش اجرایی و مدیریتی کشور باشد، سامانه مدیریت هوشمند توزیع کالاهای اساسی طراحی شده است.

ضیغمی با بیان اینکه بخش تعاون برای سه گروه از اقشار جامعه از جمله فرهنگیان، کارمندان و کارگران، تعاونی های مصرف دارد، افزود: اتحادیه‌های تعاونی این سه گروه از جامعه بالغ بر ۴۶۰۰ فروشگاه هستند که با نقاط فرعی حدود ۶ هزار فروشگاه را شامل می شوند؛ این فروشگاه ها ظرفیت های بسیار مناسبی برای توزیع کالاهای مورد نظر به جامعه هدف در صورت نظارت هستند و اگر دولت و بخش اجرایی کشور از این موضوع استقبال کند، بخش تعاون نیز این آمادگی را دارد با هدف تنظیم بازار کالاهای مدنظر را از طریق سامانه مدیریت هوشمند برای گروه های مختلف نیز توزیع کند.

وی با تاکید بر اینکه در سطح زنجیره تعاونی حتماً از سامانه مهتا استفاده خواهیم کرد افزود: در بخش های دولتی نیز این سامانه را معرفی و ارائه کردیم که در صورت صلاحدید مسئولان دولتی، امکان مدیریت و توزیع کالاهای اساسی برای عموم مردم وجود دارد.

معاون اقتصادی اتاق تعاون ایران ادامه داد: در حوزه اعضای تحت پوشش اتحادیه تعاونی مصرف کارگران، فرهنگیان و کارمندان به زودی سامانه مدیریت هوشمند کالاهای اساسی، مورد استفاده و بهره برداری قرار خواهد گرفت.

ضیغمی تاکید کرد: این ابزار ایجاد شده و با هر شیوه و روشی که دولت تصمیم بگیرد امکان توزیع و عرضه کالاهای اساسی فراهم است.

این مقام مسئول در اتاق تعاون ایران همچنین درباره مکانیزم فعالیت این سامانه گفت: نقش سامانه و مکانیزم آن به این شکل است که کالا در زنجیره فروشگاه های تعاونی توزیع و جانمایی می شود و با جامعه هدفی که تعریف خواهد شد، بر اساس سیاستی که در حوزه نوع کالاها، میزان و دوره زمانی اعلام می شود، مصرف کننده متوجه خواهد شد چه کالاهایی به آن تخصیص پیدا می کند و از چه فروشگاه هایی می تواند این کالاها را تامین کند. ضمن اینکه امکان خرید به صورت برخط و ارسال اقلام وجود خواهد شد.

منبع: ساتین

کلیدواژه: بازگشت کوپن تصمیمات دولت روحانی سامانه توزیع کالاهای اساسی عملکرد اقتصادی دولت روحانی عملکرد دولت تدبیر و امید روحانی فروش کالاهای اساسی نحوه توزیع کالاهای اساسی یارانه کوپنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۱۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نخستین گردهمایی آمار و فناوری در دولت سیزدهم، ضمن تاکید بر اهمیت محاسبه آمار و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی گفت: پیش‌بینی پذیر شدن بازار عرضه و تقاضا، ارتباط مستقیم با آمار و داده‌های هر محصول در زمان و مکان معین دارد.

وی تفاوت موجود در آمارهای ارائه شده از سوی مراکز متولی را محصول محاسبه داده‌های متفاوت در یک مورد واحد دانست و گفت: البته برای رسیدن به یک چشم‌انداز واقعی و مدیریت واحد، نیازمند به‌کارگیری روش واحد با ضریب خطای کم هستیم؛ این‌گونه خواهیم توانست در میدان عمل از ابزار مطمئن برای مدیریت شرایط موجود بهره گیریم.

وزیر جهاد کشاورزی، آمار غلط را موجب سوگیری نادرست مدیریتی دانست و افزود: اطلاعات و آمار درست در حوزه کشاورزی، کنترل بازار تقاضای داخل و برنامه‌ریزی برای حضور در بازارهای صادراتی را به دنبال خواهد داشت.

نیکبخت با تاکید بر لزوم بازنگری اساسی در خصوص داده‌ها و اطلاعات آماری در وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم تا مرکز آمار وزارت جهاد کشاورزی مسؤول اصلی جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر پیشین وزارت جهاد کشاورزی در نخستین کنگره ملی مراکز جهاد کشاورزی که در محل سالن سران اجلاس برگزار شد، عنوان کرده بود، وزارت جهاد کشاورزی نابیناست زیرا آمار دقیقی از فعالیت‌های کشاورزی به ویژه در تولید و زمین‌های زیر کشت ندارد در نتیجه نمی‌توان برنامه‌ریزی درست و دقیق داشت.

کد خبر 6099304

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • عرضه محصولات خانگی و دانش‌بنیان در فروشگاه‌های عراق و مسکو
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد