Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درستی نائب رئیس اتاق اصناف در برنامه گفت و گوی ۱۸.۳۰ شبکه خبر در خصوص وضعیت بازار اقلام اساسی در آستانه ماه مبارک رمضان تصریح کرد: کالا‌های سبد خانوار و اقلام اساسی به وفور در بازار وجود دارد.

او ادامه داد: هم اکنون قیمت برنج هندی کیلویی ۸ هزار تومان، مرغ کیلویی ۱۲ هزار تومان، شکر بسته بندی یک کیلویی ۵ هزار و ۹۰۰ تومان و گوشت منجمد وارداتی برزیلی  کیلویی ۴۲ هزار تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: سازمان‌ها و میادین تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و افراد صنفی منتخب سه اتحادیه مسئول رساندن اقلام به دست مردم هستند.

نائب رئیس اتاق اصناف گفت: واحد‌های صنفی کم خطر باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و مصرف کننده ها نیز با استفاده از خدمات اینترنتی کمتر بیرون بروند.

 

در ادامه کلامی مدیرکل دفتر تنظیم بازار وزارت صمت در ارتباط تلفنی گفت: تعدادی از صنوف در سراسر کشور از سوی اتحادیه اصناف انتخاب شده اند که  کالا با نرخ مصوب در اختیارشان قرار می‌دهیم. تعاونی مصرف کارمندان و فروشگاه‌های اتکا نیز در توزیع کالا سهم خواهند داشت.

اوافزود: با الحاق به فروش‌های اینترنتی فروشگاه‌ها می‌توانند کالا را به صورت اینترنتی نیز به دست مردم برسانند و فقط هزینه پیک اینترنتی به اقلام اضافه خواهد شد. با استفاده از شرکت پست و شرکت‌های حمل و نقل کالا سریعتر به مردم خواهد رسید.

کلامی درباره نظارت بر  تنظیم بازار و چرایی نوسان قیمت گوشت گفت: قیمت دام سبک و سنگین متفاوت است بعد از کشتار گوشت سبک بیشتر آن منجمد می‌شود.

او افزود:  فاصله قیمت از دام زنده تا  گوشت مصرفی در بازار معقول و منطقی است و تخلفی در این زمینه نصورت نمی گیرد.

در ادامه حسن عباسی معروفان مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در ارتباط تلفنی گفت: در هر استان فروشگاه‌های توزیع مشخص می‌شود و هر استان در اخبار استانی نحوه توزیع تنظیم بازاری را اعلام می‌کند.

او افزود: توزیع ۱۰ هزار تن گوشت قرمز و ۲۵ هزار تن مرغ شروع شده و گوشت تنظیم بازاری منجمد گوساله به قیمت ۴۲ هزار تومان به دست مصرف کننده خواهد رسید. گوشت گرم نیز به وفور در بازار موجود است و کمبودی نداریم.

معروفان در ادامه گفت: در میادین دام و شهرداری قیمت به قیمت مشخص عرضه می‌شود. ۱۰ هزار تن گوشت داخلی گوساله و ۳ هزار تن گوشت گوسفند خریداری شده و به دست مصرف کننده خواهد رسید و برای نزدیک‌تر شدن تولید کننده و مصرف کننده دست دلالان کوتاه خواهد شد.

مقدسی رئیس انجمن دامداران در ارتباط تلفنی گفت:با توجه به قیمت ۲۵ هزار تومانی هر کیلو دام زنده با احتساب سود خرده فروشی گوشت گرم گوساله به قیمت ۵۹ هزار و ۴۰۰ تومان باید عرضه شود، اما دیده شده قیمت گوشت گرم تا ۱۱۰ هزار تومان هم می رسد و این به علت فاصله و گپی است که بین تولید تا مصرف است.

مقدسی افزود: آمادگی این را داریم که گوشت را بسته بندی کنیم و بدون واسطه به دست کارمندان و مصرف کنندگان برسانیم.

او ادامه داد: مشکل اصلی این است که دامدار گوشت را با کیلویی ۷ هزار تومان ضرر می‌فروشد و مصرف کننده نیز گران میخرند.

در ادامه برنامه رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در ارتباط تلفنی گفت: اگر متولیان امر دلالان و واسطه‌ها را توانستند حذف کردند و از مستقیم گوشت را از تولید کننده به مصرف کننده برسانند مشکل حل خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تنظیم بازار کالای اساسی ارتباط تلفنی گفت تنظیم بازار مصرف کننده فروشگاه ها هزار تومان گوشت گرم هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۹۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران اظهار کرد: برای کالاهای اساسی یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار، برای کالاهای تجاری و بازرگانی مبلغ ۳ میلیارد و ۵۷۷ میلیون دلار و برای خدمات ۱۵۰ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات یک میلیارد و ۶۴ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

وی افزود: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی یک میلیارد و ۲۶۹ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۱۹۱ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۶۳۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۳۶۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۲۶۱ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۲۲۶ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۳۳ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۳۱۳، ۴۳، ۲۴۵، ۱۴۱ و ۷ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۱۸ اردیبهشت سال جاری دریافت کرده‌اند.

بالسینی همچنین اعلام کرد: یک میلیارد و ۸۵۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۳۱۵ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

بر اساس اعلام بانک مرکزی، وی بیان کرد: تاکنون بیست و چهار حراج شمش طلا در این مرکز انجام شده و در مجموع نیز بیش از ۳.۵ تن طلا به فروش رسیده است. در آخرین حراج از مجموع ۴۱۰ کیلوگرم طلای عرضه شده ۳۱۹ کیلو گرم با میانگین قیمت ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون تومان به فروش رسید.

کد خبر 6100779

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ قیمت بیت‌کوین صعودی شد؟
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • آخرین قیمت گوشت و دام زنده اعلام شد
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها