Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@21:42:32 GMT

گزارش|ماجرای واردات با ارز اشخاص چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۱۲۹۹

گزارش|ماجرای واردات با ارز اشخاص چیست؟

درحالی که چالش ارزی بر تجارت خارجی کشور سایه انداخته است،‌ اخیرا ابهاماتی در خصوص واردات با ارز اشخاص مطرح شده است. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۸ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تجارت خارجی کشور در هفته های اخیر دستخوش تغییرات جدی شده است. از یک سو با بسته شدن مرزهای رسمی صادرات بسیاری از کالاها با افت چشم گیر رو به رو شد و از طرف دیگر با آغاز به کار واحدهای تولیدی و کسب و کارها زودتر از کشورهای صادرکننده  و برهم خوردن عرضه و تقاضا، عملا تقاضای کالای مصرفی غیر اساسی اوج گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که قسمتی از تولید کشور وابسته به کالاهای واسطه‌ای وارداتی است که با عدم فعالیت کشورهای صادرکننده عملا در این حوزه نیز چالشهای جدی ایجاد شد.

گفتنی است، موضوع رسوب 4 میلیون تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر کشور خود چالش دیگری است که علی رغم دستور مشخص و صریح رییس جمهور هنوز در این خصوص اقدامی انجام نشده است. به اعتقاد برخی کارشناسان مساله اصلی در عدم ترخیص فوری این کالاها به چالشهای ارزی مرتبط است.

بر اساس رویه فعلی واردات کشور، کالاهای مختلف به 4 گروه مختلف تقسیم شده‌اند و به جز کالاهای اساسی در گروه یک که از ارز 4200 تومانی استفاده می‌کنند بیش از 1500 قلم کالا در گروه 4 قرار گرفته و عملا ممنوع الورود هستند.

این در حالی است که کالاهای گروه 2 و 3 بایستی از سامانه نیما تامین ارز خود را انجام دهند. به عنوان مثال تلفن همراه که این روزها با عدم تعادل جدی در عرضه و تقاضا رو به رو شده است، در گروه 23 دسته بندی شده است.

این درحالی است که در روزهای اخیر در برخی اطلاعیه‌ها در محافل تجاری به موضوع واردات با ارز اشخاص اشاره است.

بر این اساس گروه های کالایی 23 الی 27  مشمول ارز اشخاص شده اند و هنوز مشخص نیست منظور از ارز اشخاص همان ارز حاصل از صادرات است که خرید و فروش می شود یا ارز موجود اشخاص در خارج از کشور؟

گفتنی است، استفاده از ارز اشخاص  در سال گذشته محدود شده بود؛ اما گویا  این مسیر برای تامین ارز واردات به‌کار گرفته شده است، به این ترتیب یک مسیر جدید  برای واردات باز می‌شود که دستگاههای ذی ربط بایستی در این خصوص شفاف سازی کنند.

انتهای پیام/

R1389/P/S7,77,78/CT7 واژه های کاربردی مرتبط واردات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واردات واردات ارز اشخاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۱۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا روغن های آلوده در کشور توزیع شده است؟

در روزهای گذشته خبری در خصوص ادعای توزیع روغن های آلوده در کشور مطرح شد و بازتاب زیادی در افکار عمومی داشت.این موضوع باعث ابهاماتی در جامعه شد؛ به طوری که بسیاری نسبت به مصرف این روغنهای آلوده ابراز نگرانی کردند.

در خصوص این موضوع یوسف صادقیان، مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تکذیب توزیع این روغنها، توضیحاتی ارایه کرده و تاکید کرد: مجوز ترخیص این روغن ها صادر نشده است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • گزارش واردات ۳۷۳ شرکت تولیدی و واردکننده دارو
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • آیا روغن های آلوده در کشور توزیع شده است؟
  • شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • خرید و فروش طلا مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود؟
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد