Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس و محاسبات مجلس شورای اسلامی امروز (سه‌شنبه 27 آبان) در جلسه علنی و در توضیح گزارش کمیسیون برنامه در مورد طرح یک فوریتی تأمین کالاهای اساسی (اعاده شده از شورای نگهبان)‌اظهار داشت: با مصوبه نمایندگان مجلس مقرر شد که برای تأمین کالاهای اساسی به 60 میلیون ایرانی یارانه غیرنقدی پرداخت شود به طوری که آنها فقط امکان دریافت کالا را دارند و بر همین اساس 20 میلیون ایرانی ماهی 120 هزار تومان و 40 میلیون ایرانی ماهی 60 هزار تومان یارانه خرید کالای اساسی دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شورای نگهبان دو ایراد به مصوبه مجلس وارد کردند افزود: روز گذشته دو جلسه مفصل در کمیسیون برنامه و بودجه با حضور یکی از اعضای شورای نگهبان و یکی از اعضای دولت داشتیم.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: یکی از ایرادات شورای نگهبان آن است 60 میلیون نفری که در این طرح عنوان شده مشخص نیستند در حالی که کمیسیون برنامه مشخص کرده است که این 60 میلیون نفر مشمول دریافت یارانه کالاهای اساسی هستند.

مفتح خاطرنشان کرد: دیگر ایراد شورای نگهبان به این طرح به عدم وجود منابع مالی مطمئن به منظور اجرای طرح است و بر همین اساس ایراد اصل 75 قانون اساسی به آن گرفته است.

وی تصریح کرد: مجلس مصوب کرده که از محل فروش اموال دولتی اعتبار اجرای طرح تأمین کالای اساسی تأمین شود. ولی شورای نگهبان معتقد است که اموالی که مجلس مشخص کرده از سوی دولت به فروش رفته و پول آن هم هزینه شده و عملا پولی برای اجرای طرح وجود ندارد.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: دولت برای آنکه حکم قانون بودجه را انجام دهند در چند محل به آن اجازه داده‌ایم تا اموال و دارایی‌هایش را بفروشد که این محل‌ها فروش سهام دولت در بانک‌ها، فروش پالایشگاه‌ها و فروش سهام کارخانجات صنعتی است.

مفتح گفت: حکم اصلی فروش اموال در بودجه سال جاری وجود دارد و هنوز این اموال و دارایی‌ها تمام نشده و باید باقیمانده این اموال را هم بفروشند تا برای اجرای طرح تأمین کالاهای اساسی هزینه شود.

وی گفت:‌ 28 هزار میلیارد تومان از محل فروش سهام دولت در بانک‌ها امکان درآمدزایی وجود دارد ضمن اینکه باقیمانده سهام دولت در شرکت‌های پالایشی هم امکان درآمدزایی 18 هزار میلیارد تومانی را دارد.

وی گفت:‌دولت می‌تواند 12 هزار میلیارد تومان از محل فروش کارخانجات صنعتی هم درآمد به دست آورد که با این ارقام منابع مالی اجرای طرح تأمین کالاهای اساسی محقق خواهد شد.

پربیننده ترین ۳میلیون خانواده فقیر ایرانی هیچ تراکنش بانکی ندارند/ مخالفت ضمنی شورای نگهبان با طرح تامین کالاهای اساسی یارانه ۱‌میلیون و ۷۰۰هزار تومانی با حذف ارز کالاهای اساسی یک فوریت طرح خروج از برجام در مجلس تصویب شد/ الزام دولت به افزایش ظرفیت غنی‌سازی برگزاری جلسه فوق العاده شورای عالی بورس برای بررسی افت شاخص‌ها‌ / زمینه عرضه شرکت‌های پالایشی و پتروشیمی در بورس فراهم است طرح تخصیص ۲۰۰متر زمین رایگان به ۵دهک در مسیر بهارستان/ تنها افراد فاقد مسکن می‌توانند در طرح ثبت‌نام کنند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس کالای اساسی محمدمهدی مفتح فروش سهام یارانه کالاهای اساسی سهام عدالت کمیسیون برنامه و بودجه تأمین کالاهای اساسی شورای نگهبان اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالاهای مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالاهای مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد.

بنا بر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آنها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گران‌تر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد.

کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تأمین می‌کند.

کد خبر 751015

دیگر خبرها

  • سه رکن اساسی برای اجرای سیاست های توسعه دریامحور
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • پس لرزه ادعای دریافت ۱۴۰ سکه توسط یک نماینده مجلس /شورای نگهبان واکنش نشان داد
  • آیت‌الله جنتی: بیداری جوانان غربی و انزجار آن‌ها از اسراییل قابل پیش‌بینی بود
  • بیداری جوانان غربی و انزجار آن‌ها از اسراییل قابل پیش‌بینی بود
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد